separator
separator
img

Porc Proaspăt
Comtim

Descoperă acum produsele Comtim Porc Proaspăt într-un ambalaj clasic și atractiv, care garantează timp îndelungat calitatea și prospețimea produselor. Calitatea Comtim este garantată! Carnea de porc Comtim este produsă în sistem 100% integrat, în fermele proprii și în parteneriat cu fermieri locali. Porcii sunt crescuți în România și hrăniți cu cereale românești.

Steak House
Comtim

Acolo unde tradiția se îmbină atât de bine cu rutina cotidiană, apare o nouă gamă de produse gustoase și inovatoare, într-un ambalaj încântător, care se potrivește perfect zilei de azi, oferind siguranța de care ai nevoie. Coapte la temperaturi reduse, fără grabă – noua gamă de produse Steak House va readuce nostalgia unor mese savurate în tihnă, chiar la tine acasă.  

SteakHouse Comtim
Screen

Conserve
Comtim

Noua gamă de Conserve Comtim oferă șansa, încă o dată, de a sărbători atât gustul cât și mândria de a fi român, folosind carne de porc 100% românească, provenită din istoria acestor locuri. Rețetele cu istorie de peste 30 ani sunt acum reinterpretate, însă păstrează ingredientul-minune care le face atât de populare - calitatea excelentă a cărnii de porc, produsă local, în Banat. Continuăm o poveste de succes, alături de tine!  

Porc Ușor
Comtim

Încearcă acum noua gamă Porc Ușor și bucură-te de o experiență unică! Am păstrat același gust autentic al cărnii de porc românești, l-am asezonat cu mare grijă și am folosit cele mai noi tehnologii de producție pentru ca tu să te bucuri mereu de produse inedite. Ambalate într-un mod sigur și atractiv, produsele noastre îți oferă proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale pentru o dietă echilibrată și o stare de bine!

Porc Ușor Comtim
Screen

Bun de Gătit
la Cuptor

Creat special pentru tine, noul ambalaj FlowPack© conferă mai multă prospețime produselor frăgezite pentru cuptor, păstrând în același timp intacte calitatea superioară și gustul original Comtim, timp îndelungat. Astfel, ținând cont de cerințele și nevoile tale, îți punem la dispoziție toate instrucțiunile de care ai nevoie pentru a transforma experiența din bucătărie într-un moment de relaxare.

Bun de Gătit la  Cuptor
Screen

Bun de Gătit
la Grill

Acum, prezente în noul ambalaj FlowPack© cu un design armonios și atractiv, produsele frăgezite pentru grill își păstrează mai mult timp calitatea superioară și gustul original al cărnii de porc Comtim. Descoperă rapid și ușor, împreună cu cei dragi, gustul tradițional românesc al grătarului alături de întreaga gamă oferită de produsele marinate pentru grill.

Bun de Gătit la  Grill
Screen

Comtimix
la Grill

Gustul unic oferit de produsele ComtiMix Porc și Pasăre îl regăsești acum sub același ambalaj practic și compact, special creat pentru tine. Indiferent de vârstă și preferințe, combinațiile unice și inovatoare din carne de porc și pasăre, vor mulțumi pe toată lumea.

Comtimix la  Grill
Screen

Magazin Comtim

Magazinul de prezentare Comtim te așteaptă cu produse proaspete, 100% românești.

Orar Magazin

Luni: 11:00 – 18:00
Marți-Vineri: 09:00 – 18:00
Sâmbătă: 08:00 – 15:00
Duminică: Închis

Adresă Magazin

Zona Freidorf
Strada Polonă Nr. 4 
Timișoara 
România

Adrese Contact

webinfo@comtim.ro
office@smithfield.ro 
www.smithfield.ro 
www.comtim.ro

Solicită Promoțiile Comtim!

Pentru a fi la curent cu noutățile referitoare la produsele Comtim, vă rugăm să completați adresa dumneavoastră de email în căsuța de mai jos.
În momentul în care accesați butonul “Accept” vă abonați la newsletterul Comtim și vă dați acordul pentru a primi comunicări din partea noastră. Vă puteți dezabona oricând prin accesarea linkului de Unsubscribe pe care îl veți găsi la sfârșitul fiecărui newsletter.