Chef C te surprinde printr-un profil inedit și pasiunea pentru gustul #DinTraditiaFamilieiTale al produselor din carne de porc Comtim

Chef "C"omtim

Pentru că ne caracterizează pasiunea pentru diversitate și apreciem delicatețea unor rețete unice, Chef C este o doamnă pasionată, experimentată, care ne va purta prin lumea gusturilor inedite ale gamelor Comtim. Va concepe rețete pentru a găti carnea de porc proaspătă Comtim și modalități de a integra carnea de porc în rutina gustoasă a familiilor voastre. Chef C va fi îndrumarea ta în prepararea cărnii de porc prin respectarea caracteristicilor care o fac unică, delicioasă și suculentă. Dăm startul pasiunii gastronomice și a gustului #DinTraditiaFamilieiTale Comtim!

img

Inspirația în lumea plină de gust unic al produselor Comtim.

Ghidul în pregătirea unor preparate culinare cu savoare, gătite cu măiestria unui bucătar experimentat.

Îndrumarea pentru preparea cărnii de porc prin respectarea caracteristicilor care o fac unică și care îi conferă gustul #DinTraditiaFamilieiTale.

Îți declanșează dorința de a găti carne de porc astfel încat să devină o friptură delicioasă, suculentă.

Tradiția Chef "C"

Într-o lume a gusturilor, aromelor și a preparatelor gătite bine, ai nevoie de o sursă de inspirație și, de ce nu, de un model de reușită în #bucătăriadeacasă. Cu toții ne dorim să gătim cu ușurință și să devenim #chefacasă. Ne gândim cum să ne surprindem plăcut invitații sau familia cu mese gustoase care se ridică la rang de #gourmet. Chef C va fi inspirația într-o lume plină de gust autentic, cu preparate culinare savuroase, și va declanșa dorința de a găti carnea de porc Comtim cu măiestria unui bucătar experimentat. #inspirație #ghidculinar

img

Restaurantul tău #deacasă

Situațiile neprevăzute nu trebuie lăsate să ne ia prin surprindere. Să le transformăm în oportunități, care ne oferă răgaz, tihnă lângă cei dragi și posibilități de a prioritiza domenii pentru care timpul e prea scurt să le explorăm. Cum ar fi... bucătăria gourmet. Chiar dacă lipsește din recuzita ta #deacasă boneta care te face bucătar, Comtim îți oferă oportunitatea de a obține preparate delicioase, cu ușurința unui chef experimentat.  

img

Porc Proaspăt

Prospețimea produselor din care alegi să îți pregătești rețetele favorite joacă un rol esențial în reușita acestora și în a obține aprecierile celor cu care le savurezi! Vei avea întotdeauna siguranța că mâncarea consumată de familia ta va fi pregătită din Porc Proaspăt! Alege gustul autentic al cărnii de porc 100% românești.

img

Bun de Gătit, la Cuptor

Nimic nu poate face o cină mai bună decât o rețetă preparată cu produsele din gama Bun de gătit la cuptor. Dacă ești în căutarea unor produse absolut savuroase din carne de porc cu care să-ți surprinzi invitații la o cină delicioasă, ai ajuns unde trebuie! Pune cuptorul la încălzit și gândește-te ce produs din gama noastră alegi să te bucure astăzi!

img

Bun de Gătit, la Grill

Cheamă-ți toți prietenii la cel mai reușit grătar! Noi am pregătit pentru tine cele mai bune produse: Bun de gătit la grill. Nu îți face griji de marinare, produsele noastre sunt deja învelite în cele mai sănătoase marinade. Le-am pregătit tot noi! Vrei și câteva secrete despre cum să le pregătești? Vizitează secțiunea „Rețete”!

img

Porc Ușor

Ai nevoie de o soluție pentru mese delicioase, ușor de pregătit și într-un timp cât mai scurt? Produsele noastre din gama Porc Ușor oferă mese hrănitoare și gustoase, care sunt definite de modul rapid de preparare, adaptate unui stil de viață cu provocări zilnice. Descoperă modalitățile versatile de pregătire și te vei îndrăgosti pe loc, cât ai zice... porc!

img

Conserve Comtim

Am păstrat preferința pentru tradiție, am adăugat simțul răspunderii pe linia de producție, respectul față de odinioară și am creat conservele Comtim. Conservele Comtim sunt sursa ta de energie pentru dimineți în tihnă. Acasă sau în drumeții, sunt soluția pentru un mic dejun frugal, dar extrem de savuros. Recunoașterea unei promisiuni de valoare în conștiința consumatorului începe cu Comtim.

img

Steak House Comtim

Știm cu toții că sunt zile în care nu ne putem decide. Să purtăm o ținută casual sau clasică? Să ne deplasăm cu mașina sau cu bicicleta? Să mâncăm acasă sau la restaurant? Nu îți putem spune ce haine să porți sau cum să ajungi la serviciu. Dar am găsit soluția pentru ultima întrebare: Steak House.

Rețete Memorabile

Ingrediente
 
• 500 grame de bacon (felii groase, tăiate în bucăți); 
• 2 cepe mici, tocate;
• 1 șalotă tocată;
• 1/2 cană de sirop de arțar;
• 1/4 cană de oțet balsamic;
• 2 linguri de muștar;
• 2 lingurițe de sos Worcestershire;
• sare grunjoasă și piper negru.

Mod de preparare

Puneți pe foc o oală mare, din fontă. Adăugați baconul și amestecați-l până când devine maroniu și crocant (circa 15 minute). Păstrați toată grăsimea baconului în tigaie. Reduceți focul. Adăugați ceapa și șalota și căliți-le până când devin moi (circa 8 minute). Adăugați siropul de arțar, oțetul, muștarul și sosul Worcestershire. Asezonați cu sare și piper. Peste amestec, puneți o jumătate de cană de apă și amestecați până se omogenizează. Lasați totul să fiarbă, după care dați focul la minimum și amestecați din când în când. În circa o oră, gemul va începe să aibă o consistență groasă. Lăsați gemul să se răcească timp de 20-30 de minute. Transferați-l într-un blender, pentru a pasa bucățile care au rămas mari. Nu îl lăsați foarte mult în blender! Consistența lui trebuie să rămână groasă. Transferați gemul într-un recipient pe care îl puteți ține la frigider. Rezistă maximum o lună de zile! Poftă bună

Ingrediente
 
• 1 kg. mușchiuleț de porc; 
• 100 ml vin alb;
• 10 căței usturoi;
• 3 linguri de ulei;
• 1 lingură sare/ boia/ piper/ cimbru uscat.

Mod de preparare

Fileul de porc se taie felii cam de 1 cm grosime. Ulterior, se aranjează într-o tavă de cuptor. Peste carne se presară condimentele. Cățeii de usturoi se taie felii subțiri și se pun câte 3-4 felii pe fiecare bucată de carne. Carnea se stropește cu puțin ulei apoi se toarnă în tavă vinul și jumătate de pahar apă. Cuptorul se lasă la preîncălzit la 200 grade. Timpul de preparare este de 40-45 de minute. Poftă bună

Ingrediente:

• 1 mușchiuleț de porc (cca 400 gr);
• 1/2 ceapă mică (cca 20 gr);
• 2 căței mari de usturoi;
• 1 frunză de dafin;
• 1/2 linguriță oregano uscat;
• 1/4 linguriță boia afumată;
• 3/4 linguriță boia dulce;
• 1/4 linguriță chimion măcinat;
• 1 lingură oțet;
• 2 linguri ulei de măsline;
• 1 ardei verde cu coajă subțire;
• sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Se curăță mușchiulețul de pielițe. Se taie cubulețe de aprox. 2 cm. Într-un robot mic, se pune ceapa, usturoiul, foaia de dafin, oregano, boiaua și chimionul. Se presară două prize bune de sare de mare și piper negru din belșug. Se adaugă oțetul și uleiul. Se mixează totul până obțineți o pastă roșiatică. Turnați marinada peste carne, acoperiți vasul și lăsați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte. Înainte să pregătiți frigăruile, scoateți carnea și lăsați-o să revină la temperatura camerei. Așezați frigăruile pe grătarul încins pentru aproximativ 15 - 20 de minute. Scoateți frigăruile pe un platou și stropiți-le cu câteva picături de sos Tabasco. Pentru servire: sos Tabasco, ulei de pătrunjel și felii de baghetă prăjite pe grill. Poftă bună!

Ingrediente:

• Pulpă de porc Comtim (dezosată, degresată) – 3 Kg; 
• Miere 4 linguri (100 g);
• Muștar de Dijon 120 g;
• Usturoi 10-12 căței (20 g); 
• Rozmarin uscat (2 lingurițe);
• Dafin (4 foi);
• Oțet balsamic (4 linguri);
• Supă de carne 300 ml (făcută în casă ori din cub);
• Ulei de măsline (4 linguri);
• Sare, piper măcinat.

Mod de preparare

Spălați pulpa de porc, ștergeți-o de apă (prin tamponare cu șervete de hârtie). Într-un bol, amestecați mierea, muștarul de Dijon, usturoiul trecut prin presă, rozmarinul și uleiul de măsline. Puneți și un pic de sare (nu prea multă dacă folosiți supa de carne din cub concentrat) și de piper măcinat. Adăugați oțetul balsamic și omogenizați bine. Așezați pulpa de porc într- un bol mare sau chiar în tava în care o veți băga la cuptor, dacă vă încape cu totul în frigider. Turnați marinada peste carne și “masați-o” ușor, astfel încât pulpa să fie acoperită uniform cu marinadă. Acoperiți și lăsați câteva ore (ideal de pe o zi pe alta) pentru ca aromele să pătrundă în carne. Încingeți cuptorul la 180°C și scoateți carnea din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Turnați supa în tavă, pe lângă carne, și puneți foile de dafin. Acoperiți tava cu folie alimentară și băgați în cuptor. Lăsați 1 ora și 30 minute, având grijă ca la jumătatea timpului să întoarceți pulpa. Îndepărtați folia, creșteți temperatura cuptorului la 210°C și mai lăsați 20-25 de minute pentru ca friptura să prindă un pic de culoare. La final, friptura trebuie să fie fragedă și rumenă! Se servește cu garnitură de legume! Poftă bună!

Scăricică Marinată

Cu garnitura de cartofi lucrurile sunt foarte simple, aceasta se gătește la cuptor, în același timp cu scăricica marinată. În cazul în care nu doriți sau nu aveți în casă cartofi dulci, puteți pregăti garnitura doar din cartofi obișnuiți, se va potrivi perfect cu scăricica marinată.

Hamburger de Porc

Rețeta cu hamburger de porc Comtim este gata în 15 minute și e foarte delicioasă, un adevărat festin! Aceasta se poate face atât în tigaia grill cât și pe grătarul din curte. La fel de bine, însă, putem să gătim burgerii de porc și într-o tigaie non aderentă obișnuită.

Frigărui din Cârnați

Rețeta de frigărui vă prinde bine dacă vă gândiți cum să diversificați preparatele cu cârnați proaspeți. Ar mai fi unele situații în care frigăruile astea se potrivesc perfect. De exemplu, atunci când sunteți pe grabă sau când pur și simplu aveți chef de ceva neașteptat de savuros.

Mici pe Pâine

O modalitate simplă și rapidă de a ne bucura de gustul tradițional românesc al mititeilor într-o formă inedită. Veți aprecia acest aperitiv original, cald și foarte gustos, cu orice ocazie, în special când va fi să-l includeți într-un meniu cu mai multe preparate tradiționale românești.