Original Comtim

Comtim rămâne, ca un arc peste timp, un brand autentic 100% românesc. Povestea savuroasă și memorabilă a unei tradiții locale românești este dusă mai departe de echipa noastră de colegi profesioniști și entuziaști care tratează cu responsabilitate respectarea siguranței alimentare pe întreg lanțul de producție, de la fermă la consumatorul final. Carnea de porc Comtim, 100% românească, produsă de Smithfield România în Banat, continuă o tradiție unică și rămâne sursa de „Hrană bună. În mod responsabil."

Comtim, gustul de odinioară al cărnii de porc

Când pui pasiune în ceea ce faci, rezultatul este un produs fără compromisuri! Doar carne de porc de cea mai bună calitate cu un gust inconfundabil 100% românesc! Tradiția Comtim rămâne aceea de a oferi consumatorilor care caută încântați de gustul savuros, produse din carne de porc de cea mai bună calitate. Acolo unde inovația și tradiția sunt concepte complementare, marca noastră oferă un întreg curcubeu de senzații și experiențe culinare savuroase. Comtim, produse din carne de porc provenite „Din tradiția familiei tale".

„Din fermă în furculiță"

Noi, la Smithfield România, punem preț pe calitatea cărnii de porc Comtim!
Smithfield România a dezvoltat în zona de Vest a țării un sistem integrat de operațiuni „din fermă în furculiță", pentru a oferi consumatorilor produse din carne de porc 100% românească. Produsele Comtim – Din tradiția familiei tale – provin de la animalele crescute în fermele Smithfield România, hrănite cu cereale produse local, de către fermieri din zona de Vest a țării. Prin investițiile realizate se continuă tradiția Comtim de a oferi consumatorului final produse din carne de porc de cea mai bună calitate, proaspete, cu un gust autentic românesc.